Laatste project

Koningsdag 2019

Rob - 18-12-18

Op 26 en 27 april waren we te gast bij De Babbelaer in Stadskanaal tijdens...

Lees alles

Dienst aanvragen.

Dienst aanvragen

ARTIESTEN/DJ’S

Serious Music Events geeft u de keuze uit ruim 7000 artiesten, voor ieder evenement.

Op deze pagina vind u een artiest of DJ ‘uitgelicht’.

Allround deejay Feike van den Berg: gegarandeerd feest! 

Feike van den Berg, (Stadskanaal 1971) ooit als DJ begonnen bij de lokale dansschool, is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde allround presenterende party deejays van Noord Nederland. 
 

Feike draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, discoclassics, 80’s – en 90’s hits, rock, E.D.M. en hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan op zijn setlist. 

Kortom DJ Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek. Zijn specialiteiten: Greatest Eighties, (Pump Up the) 90’s, (Hollandse) Meezingers en Dance. (populaire dance/Top40) 

Zijn altijd enthousiaste manier van draaien, zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: Feike zet de tent op z’n kop! 
 

Jarenlang draaide Feike als resident dj in verschillende clubs en discotheken (o.a. Frascati, De Bios en Dans-Café Exodus, Full House), ook presenteerde hij Road Shows voor verschillende grote radiostations. Zo was hij ondermeer te zien en te horen tijdens (Mega) Dance Events van 538 DJ’s on Tour, 538 SUMMER DANCE en Slam!FM on Tour. 

Gewaardeerd door een breed publiek en uitermate succesvol in grote en toonaangevende uitgaanscentra, maar zeker ook in feesttenten en tijdens bedrijfsevenementen, al dan niet in combinatie met artiesten of live-band. 

In de afgelopen jaren draaide Feike regelmatig in voorprogramma’s van diverse nationale topacts. Hij deelde ondermeer het podium met Rowwen Hèze, Marco Borsato en De Kast. Ook nam hij o.a. de afterparty’s van de Golden Earring, Di-rect en Kane voor zijn rekening. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de muzikale invulling van het jaarlijkse ‘Noordelijk Muziek Feest’. 

Ook is Feike, naast Jeroen Post, (Slam!FM) één van de vaste DJ’s van ‘Post on Tour’. Presenteerde hij, als DJ, dé artiestenshow uit de stal van Viking Entertainment: ‘MeeZing Festijn’ én is hij het gezicht en de stem van de “BEATZZZ on Tour” drive in shows. 

Sinds december 2017 is Feike, als dj, ook te beluisteren op Radio Continu. Elke vrijdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur verzorgt hij, samen met Kevin Terpstra, de “Middag Kevin & Feike Show”. Daarnaast is hij regelmatig te beluisteren als vaste vervanger op dit commerciële radiostation. 
 

 
240 minuten Uitkoopgage/prijs op aanvraag exclusief 9% BTW, exclusief licht en geluid 
Meerprijs voor 1 uur extra is op aanvraag exclusief 9% BTW 

Aanvragen

Andere diensten

ARTIESTEN/DJ’S

Serious Music Events geeft u de keuze uit ruim 7000 artiesten,...

Lees meer

FACILITAIR

Al een aantal jaren verzorgen wij met veel enthousiasme licht, geluid,...

Lees meer

ONTZORGEN

Benieuwd waarmee we jou kunnen ontzorgen? Letterlijk betekend het dat we...

Lees meer

FEEST

EEN SWINGEND FEEST OP DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN. Gefeliciteerd...

Lees meer

PODIUM-BOUW

Samen met onze partner Stage Company maken wij uw pakket compleet....

Lees meer
© Serious Music Events
Website door: Bruut & Braaf